Ylä-Savon nuorisoseurojen liitto hakee uutta toiminnanjohtajaa!

Tekemisen riemua

Oletko sinä etsimämme järjestö- ja nuorisotyön osaaja?

Haemme toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ylä-Savon Nuorisoseurojen Liitto ry:hyn.

Haemme toiminnanjohtajaa, jonka tehtävänä on suunnitella, kehittää, organisoida ja johtaa Ylä-Savon Nuorisoseurojen Liitto ry:n toimintaa. Vastaat toiminnan tuloksellisuudesta, tuet paikallisia nuorisoseuroja heidän arjessaan, tuotat liittomme paikallisia kulttuuritapahtumia, osallistut verkostotyöhön ja sidosryhmäsuhteiden hoitoon ja vaikuttamistyöhön. Osallistut myös valtakunnalliseen nuorisoseuratyöhön.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa koulutusta ja aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme vahvaa järjestötyön kokemusta, hyvää organisointitaitoa, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kirjallisia ja suullisia esiintymistaitoja, tiedotus- ja markkinointiosaamista, järjestörahoituksen tuntemista, hankeosaamista ja perehtyneisyyttä taloushallintoon. Erityisenä ansiona voidaan katsoa kulttuurisen nuorisotyön ja nuorisoseuratoiminnan tuntemusta. Meille on tärkeää, että pystyt toimimaan mutkattomasti eri-ikäisistä ihmisistä koostuvan jäsenistömme kanssa.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, innovatiivista otetta ja kykyä toimia innostajana, ATK-taitoja, kokemusta vapaaehtoistoiminnan johtamisesta, osaamista hallinnon- ja taloudentehtävistä sekä hyvää stressin sietokykyä. Työ vaatii valmiutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Työ alkaa 1.1.2021 ja tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Toiminnanjohtajan tehtävä on johtavassa asemassa oleva itsenäinen tehtävä, johon sovelletaan kokonaistyöaikaa. Hakija voi esittää palkkatoiveen hakemuksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ylä-Savon nuorisoseurojen liiton johtokunta puh. 044 575 6926
22.9.2020 klo 18-19 ja
7.10.2020 klo 18-19

Hakemus ja ansioluettelo toimitetaan postitse 15.10.2020 klo 16 mennessä osoitteeseen:
Ylä-Savon Nuorisoseurojen Liitto ry
Päiviönkatu 27
74100 Iisalmi