Lasten Kesäleiri Pörsänmäellä
2.-5.6.2020

Leiriohjelma sisältää sisä- ja ulkoliikuntaa / leikkejä, pelejä, askartelua, laulutuokioita, ilmaisutaitoa, luontoaiheista toimintaa, iltanuotio, kilpailuja kuten leiriolympialaiset ja leiri Discon sekä lisäksi muuta riemukasta yhdessäoloa. Käymme myös sään salliessa uimassa Pörsänjärvellä ja saunomassa Pitkänjärvellä. Leiriohjelmaan kuuluu myös ”luovalava” työpaja. Siinä lapset pääsevät ryhmissä tekemään ilmaisutaitoharjoitteita ammattilaisen ohjauksessa ja samalla siitä saadaan hyviä luovia esityksiä leirin päätöstapahtumaan.

Leiriohjelma Pörsänmäki 2020 lue tästä.

Leiri alkaa tiistaina 2.6. klo.12.00 ja päättyy ohjelmalliseen illanviettoon pe 5.6. klo. 18 johon toivomme lasten vanhempien osallistuvan.

  • Leiri on tarkoitettu 7-13 vuotiaille tytöille ja pojille
  •  Leiriläisen on mahdollisuus majoittua teltassa tai sisällä nuorisoseurantalolla
  •  Telttaan majoittujien pitää muistaa ottaa mukaan teltan päälle sateensuoja
  •  Osanottajille lähetetään leirikirje, jossa kerrotaan tarkemmin leiriohjelmasta

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset on tehtävä Ylä-Savon Nuorisoseurojen Liiton toimistoon ti 26.5.2020 mennessä, Puh. 0440-186 977 tai kyosti.marin@nuorisoseurat.fi.

Osanottomaksu on 75 € / leiriläinen, joka maksetaan Ylä-Savon Nuorisoseurojen Liiton tilille: OP FI92 5068 0640 1155 05 ennen leirin alkamista. Sisaralennus on 10€. Osanottomaksu sisältää: Ohjatun- ja valvotun toiminnan, ruokailut, majoituksen sekä leirivakuutuksen leiripäiviltä ja leiridiplomin.

Jos sinulla on ruoka-allergiaa, muista ilmoittaa siitä ilmoittautumisen yhteydessä!

Ajo-ohje: Lappeteläntie 110 Pörsänmäki (Nuorisoseurantalo)

Järjestäjät: YLÄ-SAVON NUORISOSEUROJEN LIITTO RY

Olet lämpimästi tervetullut lasten ikiomalle Kesäleirille Pörsänmäkeen!